7.10.2020 08:03
Helsingin M-Team

Kasvomaskien käyttösuositus Rusalla

M-Team suosittaa kaikille 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä Ruskeasuon salibandyhallissa, kun lähikontaktia ei voida välttää. Suositus on voimassa hallin käytävillä kuljettaessa, pukutiloissa sekä katsomotiloissa.

Suositus perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n antamaan koronaepidemian kiihtymisvaiheen maskisuositukseen, joka koskee laajasti julkisia tiloja. Liikuntaan tai urheiluun, sekä niiden seuraamiseen käytettävien tilojen osalta, maskin käyttöä suositellaan vahvasti vähintään yleisissä tiloissa ja pukeutumistiloissa. Maskien laaja käyttösuositus täydentää muita turvallisuusohjeita, joihin kuuluu huolellinen käsihygienia, turvavälit, sairastaminen kotona ja koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) laajennettu kasvomaskisuositus on voimassa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) alueella, jossa koronavirus on kiihtymisvaiheessa. Lisätietoja tilanteista, joissa maskin käyttöä suositellaan, on saatavilla THL:n sivustolta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

Salibandyliiton päivitetty ohjeistus ohessa :https://salibandy.fi/fi/uutiset/korona-ottaa-otetta-yhteiskunnasta-salibandyliiton-paivitetty-ohjeistus-tilanteeseen/?fbclid=IwAR3WAUHbYOaQEMAo0L_lNBAKZ-2v-JYOb-CxPeXLdj71iYaViQSPP87G3hA